Videokonsultationer

videokonsultation

En behandling af et dyr gav ikke succes, og du er i tvivl om det videre forløb, eller lidelsen er noget, du ikke helt er vant til at se, eller måske mangler medarbejderne støtte i at træffe beslutninger om behandlinger af søer. For nogle medarbejdere kan beslutningen om aflivning være svær. Så er videokonsultationer den oplagte løsning. Hurtigt og nemt kan dyrlægen hjælpe og støtte i beslutningerne.

Videokonsultationer kan ydermere være med til at støtte og hjælpe den usikre medarbejder i at tage beslutninger om behandlinger af syge søer, eller hvornår aflivning er den bedste løsning.

Videokonsultationer kan både foretages som faste, ugentlige opkald ved gennemgang af syge dyr, som vi erfarer har rigtig god effekt, men det kan også være enkelte situationer, hvor du pludselig står på staldgangen og bliver i tvivl og har brug for at rådføre dig med en dyrlæge.

Det eneste, det kræver, er en telefon med kamera, en nogenlunde sikker netværksforbindelse og meget gerne høretelefoner.

Ring direkte til din dyrlæge eller til kontoret for at høre nærmere eller for at sætte en videokonsultation op med det samme.

fb top hv

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik